VIDEO. Steliano Filip s-a despărțit de frumosa lui soție! Cine este și cum arată Bianca Marina

12 02. 2021, 14:08

Bianca Marina este una dintre cele mai sexy soții de fotbaliști din România. Din nefericire, căsnicia brunetei cu jucătorul de fotbal s-a terminat din cauza neînțelegerilor. Vestea a venit ca un șoc pentru fanii cuplului.

Deși sunt extrem de tineri, Steliano Filip și Bianca și-au construit o familie foarte frumoasă și au stat departe de certuri și scandaluri. Împreună au și o minunăție de fetiță pe care o cresc în continuare cu multă dragoste.

De-a lungul timpului, mulți s-au întrebat cu ce se ocupă soția fotbalistului. Ei bine, aceasta a fost Miss Timișoara, iar după ce a câștigat acest titlu contractele de imagine au curs pe bandă rulantă.

În viața tinerei a apărut apoi fetița sa pentru care a renunțat la tot ca să o poată cește și educa așa cum își dorește.

Bianca Marina și Steliano Filip, divorțează

De ceva timp, au tot apărut zvonuri conform cărora Steliano Filip și soția lui s-ar fi despărțit. Cei doi au negat un posibil divorț, însă recent tânăra a confirmat faptul că divorțează de fotbalist.

Potrivit cancan.ro, este posibil ca ruptura dintre cei doi să se fi produs în momnetul în care bruneta a fost surprinsă în compania unui tânăr musculos, în timp ce soțul său se afla în Grecia.

Aceste speculații au fost dezmințite de Bianca Marina, care a explicat faptul că ei nu se mai înțelegeau de câteva luni, iar bărbatul cu care a fost surprinsă este doar un amic.

“Noi nu ne mai înțelegem de ceva timp , dar am ales să ținem asta pentru noi. Dacă nu te mai înțelegi și te chinui de ceva vreme , mai bune pui punct. Problema divorțului s-a pus pentru că nu ne mai înțelegem. Nu are legătură cu pozele apărute în presa. Acel bărbat cu care apar în poze e doar un amic. De cinci luni eu și soțul meu avem o relație la distanță. Suntem ok doar pentru fetița noastră”, a declarat Bianca Marina, la Antena Stars.

S-au căsătorit în aprilie 2017

Pe 19 aprilie 2017, Steliano Filip și Bianca Marina s-au căsătorit, în mare secret, la Starea Civilă a Sectorului 1. Martori și nași la fericitul eveniment au fost Sergiu Hanca, la rândul lui fotbalist, şi soţia lui, Andreea.

”Noi ne cunoaştem de 14 ani şi ne-am îndrăgostit în Bucureşti. Cantonamentele sunt groaznice, mai ales cele de 2-3 săptămâni din vară. El era ba la antrenament, ba în cantonament. Nu este cel mai romantic. La început era gelos”, declara Bianca Marina cu puțin timp înainte să se mărite cu Steliano Filip.

 

Sursă foto: Instagram